Reflektion

20130808-082411.jpg
Himlen är grå. Ännu vilar tröskorna efter gårdagens långa pass. Enligt väderprognosen skulle regnet börja kl 6 idag.

Himlen är bara grå och prognosen ändrad från 30 till 13 mm regn.

I sommar har det inte blivit någon riktig semester. Istället har jag jobbat undan, byggt upp det nya. Samtidigt håller jag på att skapa ett liv som skall hålla långsiktigt. Inga fler utmattningsdepressioner! Två räcker mer än väl! Samtidigt är det genom dem jag utvecklats mest. När du tvingas till förändring måste du göra ett val. Jag håller på att ifrågasätta varje del av mitt liv. Det är förvånansvärt mycket du själv styr över med dina val. Just nu är det många tankar på företaget. När jag är ensam jurist måste vi vara mer restriktiva med vilka ärenden vi tackar ja till.

Just nu är jag bodelningsförrättare i några ärenden som fullständigt stjäl min energi. Missnöjda klienter, oförskämda ombud. Just de här ärendena finns det sällan några bra lösningar i.

Jag vill göra ett bra jobb. I varje kontakt vill jag att klienten ska känna wow!!! I många ärenden är det omöjligt att uppnå wow oavsett hur bra jobb jag gör.

Fram till torsdag är jag inte på kontoret. Det skulle vara ledighet – men två av dagarna är helt bokade med klientmöten och i väskan ligger några tjocka akter som måste läsas in.

Men vad gör det – tiden känns oändlig när jag är hos min älskade och jag får tid att reflektera.

Hur vill jag ha min framtid? Vad ska jag säga nej tack till för att helhjärtat kunna säga ja?

20130808-083711.jpg