Hur påverkas barn av konflikter?

20130814-053228.jpg
Idag är det dags för förhandlingen som så länge varit i mina tankar!

I onsdags åkte jag till min älskade för ”semester”, men egentligen var det nog mer fråga om att komma ifrån de dagliga frågorna för att få fokusera på det här ärendet, få tid att reflektera, plocka ut de viktiga händelserna så att jag kan få rätten att se skogen för alla träd.

Det har egentligen inte varit några lediga dagar utan några timmars arbete varje dag och många timmars fria tankar kring detta ärende medan jag tränat.

I går träffade jag en medlare för första gången. Ett fantastiskt möte som jag kommer att skriva mer om så snart det finns utrymme.

Hon berättade för parter och ombud om anknytningsteorin och hur skadliga föräldrarnas konflikter är för barnen. Det är inte föräldrarnas skilsmässa som är skadlig utan att barnen upplever föräldrarnas konflikt – oavsett om konflikten finns i familjen eller i samband med en skilsmässa.

Håll tummarna för att jag kan prestera på topp idag! Jag har verkligen gjort mitt yttersta för att förbereda mig väl!

20130814-054010.jpg