Dela glädje!

Vem är Cathrin Frisemo?, frågade Eva när jag delade inlägget. Jag vet att vi har träffats – och tror det var på ett FB-mingel, men vi har följt varandra på FB länge.

Det är märkligt det där med FB. Det är som om man blir vänner fastän man inte träffas.

Ännu märkligare är det hur skrivningar på FB påverkar en. Både negativt och positivt (tänker på allt förtal när jag skriver negativt).

Idag har det dock bara varit positivt. Cathrin delade mitt inlägg med följande kommentar:

”Bra skrivet Annika Andebark! Gillar att du tänker till, tänker nytt och bryter ny mark! All lycka till för dig och dina klienter med det viktiga jobb du gör!”

Och jag svarar direkt ur hjärtat: ” Åh, blir alldeles tårögd när jag läser! Tack!!! Har länge känt att det är viktigt att sprida kunskap om juridiken för att förebygga konflikter. Sedan 2008 har jag funderat på hur man ska använda internet för detta på ett bra sätt! Cathrin Frisemo – detta är den viktigaste bekräftelsen jag hittills fått på att jag är på rätt väg!!! Än en gång – stort tack!!! Du anar inte hur mycket dina ord betyder!!! Detta känns som en milstolpe!!

Och det känns så starkt – äntligen är jag på rätt väg! Nu har jag fått den bekräftelse jag behövde – nu kör vi!