Första steget

20130920-054802.jpg
Tack för all omtanke efter gårdagens inlägg! Aldrig hade jag kunnat drömma om att reaktionerna skulle bli så starka!

Jag har läst och begrundat mer än en gång – både kommentarerna på FB och alla meddelanden.

Det som förvånar mig är att så många delar min upplevelse och betonar vikten av att sätta ord på det.

Skrivande kan vara läkande.

I morse lyssnade jag på en bra podcast av den unge kläddesignern (ska se om jag hittar det igen och kan länka). Tillsammans med alla era kommentarer fick jag en ny ide. (Ja, ni som känner mig irl vet att idéerna har en tendens att spruta lite väl mycket.).

Skrivandet är ett behov för mig – och det är kanske inte så klokt att dela här på bloggen utan eftertanke. Så som terapi ska jag istället skriva som en bok. Då kan jag be några kloka personer läsa och sedan publicera delar av ”boken” på bloggen.

Istället får mer av bloggen ägnas åt de där juridikinläggen.

Alla som får höra om min ide om mallarna och att förklara juridiken på ett enkelt sätt är lyriska.

Mitt behov av att skriva har aldrig varit starkare än nu. Så vi får väl se vad som händer.

Än en gång – tack för allt ert stöd. Det sådde ett frö – vi får se vad det blir.

20130920-055715.jpg