Ny vecka – nya utmaningar.

20131118-071556.jpg
I går ägnade jag dagen åt att reflektera.

Vad är viktigt och hur vill jag leva mitt liv? Vad gör jag passionerat? Vad stjäl min energi? Vad kommunicerar jag?

I mina skrivböcker finns många tankar som jag bläddrade igenom innan promenaden.

Klarblå himmel och fågelkvitter. I vägkanten blommade maskrosor och kamomill. Julen känns långt borta – men det gör inget – jag påminns hellre om våren.

Eftersom jag kommer fokusera på boutredningar ska jag skriva mer om det här på bloggen. I januari-februari har jag avsatt tid för att vidareutveckla ”Änglaboken”. I går bestämde jag mig för att den ska vara klar att presentera på internationella kvinnodagen den 8 mars. Då kommer jag ordna någon form av öppet hus på byrån.

Sakta ljusnar det utanför. Dags för ny tankepromenaf!

20131118-072254.jpg