Drömmar

20140108-063143.jpg
Mina drömmar väcker mig alltför tidigt. På fb hittar jag en podcast med Jackie K – Mediababe om det personliga varumärket och mycket mer. Bl a handlar det om att ha passion för det man gör.

Hur många vågar förverkliga sina drömmar?

Det får mig att tänka på helgens strandpromenad. Vågorna hade spolat upp otroliga mängder snäckskal. I början försökte jag hoppa fram för att undvika att krossa dem. Men efter en timme krasade de krossade musselskalen för varje steg jag tog.

När vardagen rullar på är så lätt att vi glömmer bort att ge näring åt att förverkliga våra drömmar.

I min drömbild hade jag inte förutsett allt. Men istället för att krossa drömmarna stannar jag upp. Havet av musselskal rymmer så många färger och former. Det finns små rosa musslor, kammusslor, glittrande blåmusslor och några enstaka långa märkliga musslor. Jag böjer mig ner och fyller min hand med musselskal som sakta får rinna mellan fingrarna. De allra vackraste musslorna bär jag försiktigt med mig på promenaden.

På samma sätt behandlar jag mina drömmar. Varsamt prövar jag dem. Fungerar de som jag har tänkt mig?

Nu ger jag mig tid att tänka innan jag presenterar det nya.

20140108-065145.jpg