Ambassadör – (11)

Tänk – i år kan jag lapa hur mycket sol som helst. Det kunde jag i alla fall inte för tre år sedan. Det gäller att hitta guldkornen i tillvaron

Avtal klart! Redigera inlägg

Avtal om telefonväxel är undertecknat!

Det tog exakt en vecka att köpa ett Grundstenenbolag och få alla handlingar. Jag är inte lite imponerad.

I går meddelade jag både säljaren av telefonväxel och kopiator. Så i ett huj växlar jag upp företaget från att vara dimensionerat för två till 7!

Fast det där med telefonväxel, anknytningar, mobiler och fasta telefoner är fortfarande en soppa. Och hur var det med iPhone – bättre att hyra för att självrisken var billigare om den gick i sönder. Äsch – jag orkar inte tänka på det också nu. Vi får ta det när den första biträdande juristen kommer in i företaget. För den biträdande juristen behövs verkligen – nyss tillbaka på kontoret från dagens möte och vansinnigt mycket post som borde bli besvarad.

Och jag vill bara ut och lapa sol!