Ambassadör (45)

Puh –  Redigera inlägg

Dagen startade kl 8.30 med föredrag på Simrishamns kommuns frukostmöte. Tyvärr glömde jag ta med utvärderingarna. Bad en lyssnare om kommentarer efteråt -mest för min egen skull.

För att hinna till ett polisförhör var jag tvungen att smita lite tidigare.

Jag bara älskar mitt arbete med alla de olika människor jag möter. Tror aldrig att jag tänkte på den här dimensionen den gången jag valde bana.

Tillbaka till kontoret 13. Åt min lunch samtidigt som jag redogjorde med min Paralegal i vissa ärenden hon hade förberett. Hann ringa ett samtal innan arbetsförmedlingen kom. Diskuterade en arbetsplatsförlagd praktik. Vi vill verkligen hjälpa människor ut i arbetslivet. Vi får se vad det blir av det – 6 eller 11 månader.

Messade med polisen under mötet. Nytt förhör i morgon. Där sprack tidsplaneringen – listan på ärenden som borde varit klara växer. Snart kan jag inte undvika att jobba helgen. Som tur är har jag lovat sonen att vi skall till skogen och springa lördag förmiddag:). Siktar på milen – lär behöva det efter ännu en fullspäckad vecka.

Ytterligare telefonsamtal… och e-post…. och ska använda kvällen till att skriva i de ärenden som jag skulle ha gjort i början av veckan…

I höst har jag anmält mig till två utlandskurser. En i Lissabon om familjerätt och en fördjupningskurs i brottmål i Egypten. Även om det är utbildningar är det härliga belöningar att se fram emot. Att lära nytt och utvecklas är det som driver mig!

Erfarenhet

Om jag skulle leva om mitt liv skulle jag inte vara så snäll. Jag skulle vara bättre på att säga nej till saker. Och framförallt skulle jag tillbringat mer tid med mina barn!