Studenttider

Dottern är så vacker! Mössan lite på sned. Skinnjacka över den benvita klänningen i den kyliga morgonluften. Jag hinner ta några bilder i motljus innan vi snabbt lastar in jordgubbar och yoghurthinkar fyllda med vattenmelon och ananas och ett helt fat med skurna grönsaker. Vi har kommit en bit när hon utbrister ”Bullarna!”

Och så klart ligger de prydligt kvar i frysen. Att jag inte tänkte så långt igår. Det vore ju så enkelt att kolla i går kväll.

Vi tar med hälften av de djupfrysta bullarna och stannar till på Möllers.

Hon fixar det som vanligt. Har jag sagt det förr – hur mycket jag beundrar min dotter. Det är som om hon har fixat hela klassens firande, köpt maten, fixat lärarpresenterna, har koll på lunchen. Nåväl, alla tycker väl att de egna barnen är underverk.

Kopierar in in några sånger i nästa inlägg. Bra att ha tillhands under kvällen istället för att trycka upp vistexter.