Letar fokus – ambassadör (109)

Letar fokus! Redigera inlägg

Ibland är det som om saker inte vill komma ur händerna … eller ur huvudet… De senaste dagarna har det varit så mycket att jag har svårt att fokusera på att göra bra stämningsansökningar, protokoll och yttranden.

Förbereder mig mentalt för julledighet.

Ofta undviker jag klientmöten mellan jul och nyår. Låtsas att jag skall vara ledig. Istället använder jag tiden för reflektion – tid för tankar – tid att landa – tid att bygga nya målbilder – och tid att jobba fram alla ärenden. Tiden fram till jul är alltid så hektiskt – som om livet tar slut efter jul. När vi kommer igång på det nya året finns det energi för att sätta full fart igen. Då är riktlinjerna dragna.

Den 10 januari hoppas jag att hela den inre ombyggnationen är klar. Då startar vi på nytt!

Det är verkligen ett nytt skede!

Under det gångna året har jag arbetat mycket med mitt ledarskap – både genom utbildningar, coachsamtal och reflektion. Med spänning ser jag fram emot hur det kommer att fungera med fem anställda!