Fokus – ambassadör (139)

Fokus Redigera inlägg

2011-02-16 kl 13:27 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, fokus, vision68 visningar

Allt går så snabbt! Min far är här och spikar upp tavlor. Städare som putsar fönster på insidan. Igår gick vi över torget och köpte lampor på Malmqvist och Jeppssons. Elektrikern var här i morse och började montera.

Tiden räcker dåligt till alla nya ärenden.

Mailade med Emma (en av de fyra bitr juristerna) igår – förhoppningsvis kan hon börja redan i morgon. Renskriver mina tankar kring arbetsuppgifter. Längtar tills den nya organisationen fungerar – tills allt är på plats. Jag tror att det kommer att bli jättebra… när vi väl är där.

Talade men en polis idag – nu börjar även omgivningen få upp ögonen för vad som händer i vår byrå… Hon var imponerad av det vi skapar.

Håller tummarna för att vi kan förverkliga min vision – att vi snabbt kommer igång!