Praktiskt arbete – ambassadör (155)

Praktiskt arbete och tid för tankar Redigera inlägg

2011-03-13 kl 19:50 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, lönsamhet, varumärke38 visningar

Finns det något som är så bra för tankarna som trädgårdsarbete? Det är så härligt att rensa ut vintern – ge plats för all vårens energi! Det är som om jag tänker bättre när jag anstränger mig fysiskt!

Mötet med min coach var värdefullt. Det satte fokus på vad det är vi bör mäta. När det bara var jag i företaget hade jag fokus på snabb och enkel handläggning av ärenden. Ombyggnationen och nyanställningar har gjort att jag inte klarat hålla min ambitionsnivå. Kanske är det vad vi ska fokusera på?

Genom en snabb handläggning avslutas ärendena snabbare och vi behöver inte ligga ute med pengar så länge.

Boken ”Bli en varumärkesbyggare” fortsätter att inspirera. Vad är det som gör Advokatbyrån.nu speciella? Jag har en vision att jobba med individen. Längst ner i vår fina bokhylla står böcker om personligt ledarskap, självkänsla etc. Det är min övertygelse att du gör ett bättre arbete som advokat om du är balanserad och vet vem du är. Det är min vision att de biträdande jurister som jobbar här skall stärkas och utvecklas till goda ledare för sina egna advokatbyråer.

Men – för att vi ska komma dit måste vi snabbt bli effektiva. Håll tummarna för att bankerna nästa vecka inte bara säger att de tror på oss utan även ställer upp med det kapital som behövs tills vi fått lönsamhet på verksamheten!