Nyrekrytering – ambassadör (169)

Nyrekrytering Redigera inlägg

2011-04-06 kl 11:32 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad annika andebark, personal, rekrytering47 visningar

I helgen hade vi ett intressant möte med en tjej som vi verkligen vill anställa som ekonomichef.

Idag sköts Advokatbyråns löpande bokföring av egen personal medan en revisionsfirma sköter löner och administrationen i Teraxacum och servicebolaget.

Nu vill jag att vi bygger bättre system för budgetering och uppföljning, att vi mäter oss genom nyckeltal. Jag ser dessutom att vi behöver bygga en administration med kapacitet att snabbt växa.

Tyvärr tackade den tilltänkte ekonomichefen nej. Sena samtal i går kväll för att hitta ett bra alternativ. Funderingar på vilken personlighet vi söker.

En inte oviktig bit är kostnadsaspekten. I min värld händer allt ganska snabbt. Vi har lagt ut annonsen som en blogg på hemsidan http://advokatbyran.nu/?p=689. Annons i helgens YA och förhoppningsvis ett bra underlag för beslut nästa helg 🙂

Under mina år som företagare har jag insett vikten av att hitta rätt personal! Då är det inte bara vad det står i sökandens CV – personligheten är nästan det allra viktigaste. Att vi kan ha kul tillsammans. Att höra goa skratt från fikarummet men känna arbetsfokus däremellan!

Håll tummarna för att det här blir bra!