Om att blogga – ambassadör (215)

Om att blogga Redigera inlägg

2011-06-28 kl 23:38 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, blogg156 visningar

Hade otroligt givande möte i Spanien – http://advokatbyran.nu/?p=802

Alla resor leder till reflektion. På flyget hem igår handlade många tankar om Advokatbloggen. Det är väl märkligt! Här på ambassaden bara rinner orden ur mig – men så fort jag skall skriva på Advokatbyrån.nu är det som om prestationsvåndan förlamar mina fingrar.

I kväll har jag inspirerats av bloggtips från Underbaraclara. Bra tips för dig som vill utveckla din blogg!http://www.underbaraclara.nu/187689/2010/12/20/hur-man-bloggar-sig-fram/

Tips på vad som lockar till läsning på en advokatblogg mottages tacksamt! Jag vill skriva så himla mycket att risken är att det blir spretigt. Följande områden finns på min lista;

Mat – halv sex på kontoret – bör nog plockas bort från Advokatbyrån och få sin egen sidan

Inredning – jag är väldigt stolt över det koncept vi tagit fram i Hammenhög – ja hela kontoret … varför inte få visa upp det i bloggen?

Ledarskap – ja, det har varit många funderingar kring detta. Är det något man kan vara öppen med eller sänker det varumärket?

Entreprenörskap – jo… ibland är jag mer entreprenör än som är nyttigt för mig… samtidigt… det är ju det som är unikt med den här byrån. Finns det något intresse av att följa expansionen? (Lite av det jag skrivit om här.)

Naturen och nuet – på Österlen och andra ställen i världen… – detta är min passion … blommor, natur, ljuset, soluppgångar och solnedgångar… blir det fel att ta in detta på en advokatblogg?

Energy Management – lever helt efter detta och hade aldrig orkat genomföra det jag gjort utan detta fokus på min energi… är Advokatbyråns sida fel forum för dessa tankar?

Juridik – JA— så klart juridik… i massor… fast på ett enkelt sätt… Här måste jag ta fram blanketter som klienterna får skriva på innan jag yppar något om ärendena (även om de är avidentifierade).

Ännu några dagar kvar av juni… i Juli har jag bestämt mig för att börja blogga på ”riktigt”. Alla tips och synpunkter mottages tacksamt!