Vandring, vänskap och visioner – ambassadör (227)

Vandring, vänskap, visioner Redigera inlägg

Himlen var klarblå och det blåste en svag vind från sydöst när Annica Gilbertsson och jag parkerade bilen i Hammars by. Dessa väldiga backar från istiden som alltid släpper mina tankar fria. Med Annica Gilbertsson kastade vi oss likt skärmflygarna ut i diskussioner om varumärke och affärsutveckling.

Hon konstaterade att alla företag skulle behöva ha sin egen advokat som följde företagets utveckling – såg till att varumärken registrerades, såg behovet av avtal som företagaren missar, värnade upphovsrätter. Jo, det finns väldigt mycket juridik att tänka på som företagare… Och alla vi som driver företag vet hur mycket annat det också finns att tänka på. Det är lätt att juridiken blir satt på undantag.

Där, med den blå himlen och det ännu blåare havet, ales stenar som minner om gamla tider och magi, var våra tankar kreativa… frön såddes till nya affärsidéer… För min del ska idéerna bara skrivas ner och läggas i den där idépärmen. Dagligen intalar jag mig själv att stanna upp… lägga allt fokus på mina ärenden… vara nöjd med det vi har byggt upp-

Men på en plats som Hammarsbackar – där himmel möter hav – med den magin som finns i teorierna om att Ales stenar varit en solkalender – känns det som att allt är möjligt. Med Annica Gilbertsson fylls min energi på… Hon är min energikonsult som ser till att jag har energi att ta alla omöjliga projekt i mål. När jag lycklig krälar i gräset för att fånga den röda klövern konstaterar jag att alla företagare skulle behöva sin egen energikonsult!

Eftersom jag inte lärt mig ladda upp bilder från mobilen och hit får ni gå in på Google + eller Facebook för att se dem!