Tankar – ambassadör (255)

Tankar i huvudet på en företagare Redigera inlägg

2012-06-07 kl 20:02 av Annika AndebarkGilla0 kommentarer448 visningar

Yes – då var jag här igen! Det är långt mellan gångerna – men så förbaskat mycket att göra… och så har jag ju den egna bloggen – www.andebark.se –  där jag kan blogga från mobilen. Busenkelt!

Fotograferandet har blivit en passionen. Det här året har av olika skäl varit osedvanligt hektiskt… Då är det inte så lätt att kunna koppla av. Ofta är mitt huvud fullt av jobbtankar. Är det inte ärendena så är det tankar om företagsutvecking.

Jag har hittills bara kommit på tre sätt att koppla av helt:

– konserter/teater – att vara helt i musiken/föreställningen (men då måste det vara riktigt bra)

– träning (cykla, simma, springa, gympa, vandra….. men ganska ofta är det även de bästa tillfällena för reflektion – så det är långt ifrån alltid jag kan stänga av)

– fotografering – här stänger jag garanterat av allt varje gång och är bara i bilden. Älskar det!!!

Mina tankar handlar mycket om att bygga strukturer, utveckla företaget, skapa nya rutiner, varumärket… mer om det en annan gång (ja, ja, ja… jag ska bli bättre på bloggandet…. lovar… 😉 )

När det är så där vansinnigt mycket omkring en kan det vara klokt att sortera upp utifrån begreppen viktigt, mindre viktigt, brådskande och mindre brådskande. Jag har skrivit om det förr här på bloggen men länkar upp till min egen blogg där jag lagt upp en (om än felvänd) bild på rutmönstret också.

Och eftersom det är så himla länge sedan jag var här inne på bloggen vore det jättekul att höra vem som läser numera. Av statistiken kan jag se att jag tappat många läsare. Då jag fått viss kritik för att entreprenören inte passar i andebark-bloggen så kommer jag kanske tillbaka hit igen. Frågan vad ambassadens läsare är intresserade av.