Videoblogg

Dottern föreslog att jag skulle starta en videoblogg. I söndags tog vi några spontana klipp med mobilen som jag laddade upp i iCloud och hon klippte ihop. Det fanns varken planering eller tanke bakom – mest en kul grej.

Känslan var densamma som när jag fick min kasettbandspelare i sjuårspresent och jag gjorde mina radioprogram. Filmandet gav mersmak (dock inte att se filmen). Det jag gillade var att dela med mig av upplevelserna.

Nu kommer frågan – är det något vi ska bygga vidare på?

Som vanligt går min hjärna igång och idéerna sprutar; filma när vi tar cyklarna på färjan, när vi är på personlig träning hos Merethe, när vi tar cyklarna på flyget nästa gång, cykelservice, hur vi tappar björksav, när vi susar nerför backar (men då behöver vi nog en go-pro-kamera).

(Har förstått att det är väldigt svårt att kommentera här på bloggen – kanske går det lättare att skriva en rad på youtube.)

Länkar

Sippan cyklar