Skogstorpet inspirerar

Sol, sol och sol utan regn i sikte.

Dagarna tillbringar jag i trädgården, rensa bort oönskade växter och vattna de jag vill ha kvar.

I går fick jag besök i trädgården av Annelie Gripenberg, som vi träffade på en av våra cykelturer. Fågelräddaren hade lovat att laga hennes cykel medan hon väntade. Under tiden tog vi en tur i trädgårdarna.

Så klart var jag tvungen att även visa design-cyklarna. Hon blev helt förälskad, ville ha alla – men allra mest den svarta rosencykeln och den lila/turkos tulpancykeln.

Det gör mig så glad när någon känner så starkt för ”mina” cyklar. Det blev en ny cykel istället – och hennes gamla är snart klar för försäljning med nya slangar, däck, pedaler och en massa andra slitdelar utbytta.

Solnedgång från kvällens träningsrunda över åsen. Man vill bara stanna tiden.

Länkar

Skogstorpet på FB

Lilla skogstorpet på Instagram

Annelie Gripenberg på FB

”Mina cyklar”