Roslängtan

Vecka 20 slog Louise Bugnet ut (2018). Doften är fantastisk

Förra året räknade vi till mer än etthundra olika rosor i trädgården. Sedan dess har vi planterat in några till.

Louise Bugnet är vår absoluta favorit. Kanske för att den börjar blomma först av alla. Eller så är det doften. Eller bara för att den är så vacker. Bladverket är intensivt grönt och knopparna förändras från röda till en vit blomma.

Till midsommar har vi möjlighet att göra en längre resa. När jag fick ett sommarerbjudande från Hotell Bellora i Göteborg fanns det inget att tveka på. Eftersom avbokning var kostnadsfri bokade jag midsommarafton. Midsommarfirandet på Trädgårdsföreningen var mysigt för två år sedan. Där finns också massor av rosor.

Nu letar jag ytterligare ett boende söder om Göteborg. Har du något tips?

Boenden i Göteborgstrakten

Hotell Säröhus

Brännö varv B&B verkar mysigt – men vi vill ha egen toalett