Fler julklappstips

I samarbete med Sven Jönssons cykelaffär, Billesholm

När jag ser utbudet av smycken, kläder och hantverk på julmässor funderar jag varför inte fler köper  julklappar i cykelaffären. Kanske tänker man inte på att det finns användbara prylar att ge bort?

Varför inte göra ett blogginlägg som gör det enklare att hitta julklappar i rätt prisklass?

Här har jag försökt dela upp det i en stigande skala. Så klart finns det väldigt många fler bra julklappar i affären – men jag ville bara väcka en idé. Filmerna som länkas nedan är inte nytagna – men många produkter finns kvar i sortimentet och andra har tillkommit.

Ska du köpa julgran? Passa på att besöka Billesholm den 21-22 december, då har även fyrverkeributiken öppnat om du behöver marschaller eller partypoppers till festen.

Under femtilappen

I Billesholm hittar du ringklockor från 25 kronor och uppåt. Den här filmen är från 2016. Sedan dess har det tillkommit många nya modeller (samtidigt som några tagit slut).

Det finns både neutrala ringklockor och personliga (som emoji, rosor, disneymotiv).

Runt hundralappen

Det finns massor av julklappar till barn för runt hundralappen. Barnhandskarna på filmen kostar 125 kronor paret, det finns enkla cykelbelysningar, cykelpumpar, reflexvästar.

Under femhundralappen

Några hundralappar kan räcka till en bra hjälm eller en cykelväska. I inlägget om julklappstips till Vintercyklisten hittar du tips på kläder för under femhundralappen.

Den dyra julklappen

Inför julen säljs det fler Hövdinghjälmar än vanligt. Finns det något bättre sätt att visa omtanke än att ge bort en cykelhjälm?

Eller varför inte ge bort en cykel till någon som kan ersätta bilen med cykelturer?