Januaribilder från Simrishamn

Det blev inget blogginlägg från Hotell Turistgården den här gången. Grejen med att bo där är den otroliga rosenträdgården. Så jag måste bara tillbaka när rosorna blommar. Då ska jag även besöka Rosentorget i Simrishamn.

Som du kanske har märkt är jag inte så aktiv i sociala medier längre. Fortfarande ger jag mig tid att reflektera.

När jag går tillbaka och läser uppskattar jag bilderna, alla minnen vi sparar ner. Det kommer jag  fortsätta med. Däremot ger blogginläggen om klimatsmarta investeringar och miljötänk inte mig något i efterhand. Nu tränar jag på att inte lägga en massa tid på att skriva saker som ingen ändå läser.

Planen för sociala medier är ändrad igen. Målet är att publicera ett inlägg i veckan på www.cyklat.se. Jag har femton stycken från Nederländerna som jag fortfarande går och funderar på hur jag ska formulera.

När jag reflekterar över 2018 gillade jag verkligen cyklingen på Österlen. Till sommaren vill jag göra en cykeltur med fokus på rosor. Då ska jag passa på att besöka Quartey’s igen!

(Nu kan du läsa om matställen i Simrishamn på www.cyklat.se.)

4 svar på ”Januaribilder från Simrishamn”

 1. Ann-Christin Hansson skriver:

  Tycker det låter väldigt sunt!??
  Såg att min första kommentar gjordes i fel namn ( gammal blogg)
  Nog bättre att fokusera på färre saker?

 2. Tack, ja – jag tror det är bättre att fokusera på cyklingen och göra det bra. Just nu letar vi restresa till Kanarieöarna – så förhoppningsvis kommer det snart nya uppdateringar på Instagram. 🙂

  1. Ann-Christin Hansson skriver:

   Så skönt.☀️
   Skall bli roligt att få läsa om!
   Man känner sig onekligen solsugen nu!
   Vi skall cykla på Mallorca i April. Ser fram emot det, ser väldigt trevligt ut. Har varit där en gång, det var dock i ungdomens glada dagar och prioriteringarna var helt andra så nu skall det bli kul att upptäcka ön igen?

   1. Mallorca lär bjuda på fantastisk cykling! Det ska verkligen bli spännande att följa! Dottern har åter fått utrymme i kalendern så jag ska skicka filmerna från Nederländerna för redigering. Längtar efter att få se dem – det blir som att återuppleva resan igen.

Kommentarer är stängda.