November

November avslutades med en helt underbar julmyshelg med mina barn och deras respektive på Elisefarm. Vad jag är tacksam för den kontakt vi har idag! Det är flera år sedan jag slutade att köpa julklappar. Pengar till något vettigt eller något smycke jag haft kvar har det ändå blivit. Nu hoppas jag på en ny tradition – tid för gemensamt julmys, långa samtal och kortspel.

Den 29-30 november tillbringade jag tillsammans med ungdomarna på Elisefarm och Bosjökloster. Samlar på fina minnen – och detta var ett sådant!

Cykelturer

November har bestått av julmarknader. Det gråa novembervädret har inte inspirerat till någon långväga cykling. Dock avslutades november med en helt underbar vintercykling med klarblå himmel!

Råby vång söder om Hörby

Vädret

November har verkligen varit grå!

Maten

I november har det blivit en hel del pumpa, men så mycket att skriva om har jag inte.

Skrivande

Fortfarande har jag inte kommit igång med nästa bok. Istället har jag korrekturläst boken och funderat på infällda bilder från originalprotokollet.

Sociala medier

När jag var i Älvdalen startade jag fyra nya instagramkonton.

andebark_forfattare

Här har jag av någon anledning blivit blockerad så att jag inte kan kommentera. Istället blir fokus på instastories. Gå gärna in och följ mina dagar i Älvdalen.

alvdalsgruppen

I mars arrangerar vi en gemensam bokbrunch!

andebark_odlar 

På det här kontot kommer jag dela odlingstips, tips på ätbara vilda växter och hur du kan bidra till biologisk mångfald.

klimatsmarta_investeringar

Elisefarm

Månadens bästa

Dagarna med barnen på Elisefarm!

Månadens sämsta

Det grå vädret!

Lärdom

Njut av nuet!

Mål för december

Få iväg pressmeddelanden om OVÄSEN i Älvdalen

Långsiktiga mål

Bygga ett författarskap

Tacksamhet

För att jag lever och att jag lyckades skapa mitt drömliv trots att allt såg väldigt svart ut 2014.