Utmärkelser jag är stolt över

Årets Idea 2004

2004 utsågs jag till årets Idea med motiveringen Motiveringen till priset är att Annika på kort tid har utvecklat sitt företag på ett framgångsrikt sätt och att hon arbetar för ökad jämställdhet i kvinnors juridiska vardag.

Årets mest företagsamma kvinna 2006

Den 8 mars är en dag med många fina minnen. 2006 fick jag finbesök när jag förärades utmärkelsen Årets mest företagsamma kvinna av Centerkvinnorna i Skåne.

Årets Qlara 2006

Qlaramässan
2005 kom jag och några andra Qlaror på att vi skulle arrangera en mässa i samband med Österlen Lyser. På några veckor drog vi ihop utställare, en modevisning och flera föredrag till Tingshuset i Hammenhög. Det var en speciell känsla som jag saknar.
2006 utsågs jag till Årets Qlara av företagsamma kvinnor på Österlen

8 mars 2011

Wow – när jag letade efter inlägg om gamla utmärkelser hittade jag de här orden som jag alldeles glömt bort.

Men där i köket, över ett glas vatten efter träningen, sa dottern; “Ärligt, jag tycker att du har varit en väldigt bra förälder”.

Det kvittar vilken uppmärksamhet jag får i media, vilken årsomsättning företaget har eller vilka utmärkelser som utdelas. Det hon sa där i köket är den absolut viktigaste bekräftelsen jag hade kunnat få i livet! De orden kommer jag leva länge på!