Utmärkelser jag är stolt över

Årets Idea 2004

2004 utsågs jag till årets Idea med motiveringen Motiveringen till priset är att Annika på kort tid har utvecklat sitt företag på ett framgångsrikt sätt och att hon arbetar för ökad jämställdhet i kvinnors juridiska vardag.

Årets mest företagsamma kvinna 2006

Den 8 mars är en dag med många fina minnen. 2006 fick jag finbesök när jag förärades utmärkelsen Årets mest företagsamma kvinna av Centerkvinnorna i Skåne.

Årets Qlara 2006

Qlaramässan
2005 kom jag och några andra Qlaror på att vi skulle arrangera en mässa i samband med Österlen Lyser. På några veckor drog vi ihop utställare, en modevisning och flera föredrag till Tingshuset i Hammenhög. Det var en speciell känsla som jag saknar.

Motivering:
Annika Larsson – Årets Qlara 2007 – för ett proffsigt, utvecklande och inspirerande
arbete med Qlaramässan hösten 2006.
Du är en glad och inspirerande, ständigt påläst och seriöst arbetande kvinna och därmed
en god förebild för oss andra.

Läs mer här

8 mars 2011

Wow – när jag letade efter inlägg om gamla utmärkelser hittade jag de här orden som jag alldeles glömt bort.

Men där i köket, över ett glas vatten efter träningen, sa dottern; “Ärligt, jag tycker att du har varit en väldigt bra förälder”.

Det kvittar vilken uppmärksamhet jag får i media, vilken årsomsättning företaget har eller vilka utmärkelser som utdelas. Det hon sa där i köket är den absolut viktigaste bekräftelsen jag hade kunnat få i livet! De orden kommer jag leva länge på!

Årets meste bloggare 2011

”Utmärkelsen årets meste bloggare som jag delade med Jeanette Bohman har inte sjunkit in. Så häftigt. Återigen gick tiden alldeles för snabbt…. Hann inte prata med alla fantastiska kvinnor…å andra sidan var vi 400!”

Läs mer här

Nominerad till Årets stjärna 2023

En av de nominerade i kategorin ”Årets stjärna” 2023 är:
”Annika Andebark, Stiftelsen Upplev Billesholm. För sin helhjärtade kärlek till naturen, cykling och Billesholm. Och hur du kombinerar dessa för att ge de bästa förutsättningarna för hållbar tillväxt för företag och människor.
”Det är första gången som priset ”Årets stjärna” delas ut. Utmärkelsen går till en person eller aktör som med hjärta och engagemang driver utvecklingen inom besöksnäringen nordvästra Skåne.
– Det ska bli fantastiskt kul att få uppmärksamma de eldsjälar som gör så mycket för att utveckla regionen. Nordvästra Skåne är en region som har otroligt mycket att erbjuda och det har vi till stor del våra entreprenörer inom besöksnäringen att tacka för, säger Fanny Lindblad, destinationsutvecklare inom Familjen Helsingborg som står bakom priset i samarbete med Travel News Market.”