Vad kan du läsa om på bloggen?

Om du använder sökfältet kan du hitta inlägg om juridik, företagande, skrivande, livet som tonårsförälder och en massa annat. Men det är inte alls det livet jag lever nu. Jag gillar att planera och så här har jag tänkt mig bloggen.

Måndagar

Automatuppdaterat inlägg om självmord/depression mm. Här får du möjlighet att följa med på min resa in i de mörkaste vrårna. Inlägg som tangerar detta område kommer du kunna hitta under ”Halvvägs till Hundra” och ”Depression och självmordsplaner”. Du får helt enkelt vara med på resan när jag söker svar på hur jag kunde bestämma mig för att ta mitt liv.

Tisdagar

Senast tisdag är det tänkt att jag ska ha fått upp inlägget om vår söndagscykling. Min älskade och jag cyklar varje söndag. Ibland blir det en filmer om cykling som Dottern redigerar och lägger upp på kanalen ”andebark” på Youtube. Gå gärna in och följ. (Om jag får fler följare och gilla-markeringar har min älskade lovat mig bättre filmutrustning.)

Onsdagar

Lite blandat – just nu har jag tankar om att dokumentera trädgården. Under ”Övrigt” och ”Trädgårdar” hittar du inlägg om min och andras trädgårdar. (Japp – jag vet, menyn behöver förbättras här.)

Österlens Profiles – årets doftfavorit

Torsdagar-Fredagar

Torsdagen den 17 maj 2018 fick jag besked om att ett födelsemärke som tagits bort innehöll Malignt melanom. Inlägg om hudcancer hittar du under ”Halvvägs till Hundra” och ”Hudcancer”. Någon gång mellan torsdag och fredag publicerar jag ”Brevet till K” där ni får ta del av mina funderingar, vad som händer och min dödsångest. Dessa dagar kommer jag även dela med mig av fakta om cancer, hur jag målmedvetet lägger om mitt liv för att göra vad jag kan för att förhindra framtida cancerangrepp.

Lördagar

Tidigare delade jag mängder av artiklar och inlägg på FB för att kunna gå tillbaka och läsa dem igen. Numera sparar jag ner länkarna i blogginlägg och sätter en rubrik. Sedan får de ligga där tills de mognat och då lägger jag upp dem på automatuppdatering. Lördagen är min skrivdag (oavsett om det är något bokprojekt eller bloggen) – då försöker jag hålla mig ifrån sociala medier.

Söndagar

Är vi ute och cyklar. För det mesta kan Du följa våra äventyr på instagram (andebark även där). Förhoppningsvis blir det även ett mycket kortfattat inlägg om dagens cykling på bloggen när vi kommer hem.

Teneriffa januari 2018

Men…

Vi planerar två längre cykelresor de närmaste tolv månaderna. Tidigare har ni kunnat läsa om dem i efterhand. (Se under ”Cyklat” där jag försöker strukturera upp cykelresorna så att det ska gå lättare att hitta inspiration. Kommentera gärna hur det kan förbättras.) Dessutom åker jag till Älvdalen och skriver några veckor om året. Då är det inte säkert att den här strukturen fungerar – men då kommer jag förvarna om det.

Annika
Hykjeberg – Älvdalen – mars 2018

Vad händer i mina andra kanaler?

Instagram

Här delar jag bilder när vi är ute och cyklar. Det blir även bilder från trädgårdarna och naturen. Kravlöst. Ibland går det långt mellan uppdateringarna – ibland blir det flera samma dag.

Youtube

Här handlar det om cykling i alla dess former. Kommentera gärna och ställ frågor. Sven är expert på cyklar och vi gör gärna filmer där vi svarar på frågor. Den populäraste filmen handlar om elcyklar. Antalet gilla-markeringar och visningar kommer påverka innehållet. (Så prenumerera gärna för bättre filmer.)

Målet är att publicera en film i veckan. I tisdagens blogginlägg skriver jag bildtexterna på engelska för att även utländska besökare ska kunna ha glädje av filmerna.

Facebook

På Facebook delar jag en del inlägg. (Framförallt använder jag Facebook för att messengerkonversationer eller vara aktiv i olika grupper.) Jag hanterar även Cykelaffärens facebookkonto och har några slumrande sidor som jag på sikt kanske gör aktiva igen. (Juridiktipset och Nordiska trolldomsprocesser.)