Frukostmöte

image

Simrishamns kommun ordnar regelbundet frukostmöte för kommunens företagare. Idag – gymmet i Hammenhög.

Åsa berättar om nya gymmet – om hennes vision om träning för välmående och en frisk ålderdom. Vilka fantastiska lokaler. Vilken energi Åsa har. Funderar på om man skulle få in lunchträning. Gymmet ligger mitt emot Advokatbyrån, ovanpå Malmqvists el.

Njuter av fantastisk frukost från Frk Östergrens.

Härliga möten och samtal med positiva människor. Gläder mig över att byns vandrarhem haft en bra sommar. Turisterna har insett att det är i småbyarna det verkliga livet finns. Och i Hammenhög händer det ju dessutom så mycket.

Gymmets öppettider är generösa. Öppet från 6 någon dag i veckan, några dagar uppet 9-21. Blir nyfiken att veta mer!  Verkligen ett intressant träningsalternativ.