Inspirerande föredrag

image

Gymägare, rapsoljeproducent och konstnär. Vilken energikick! Tänk att det på Österlen bor flest konstnärer per capita i hela norra Europa.

De tre inledande föredragen var härligt positiva. Nu har tyvärr åhörarna övergått till att överösa kommunledningen med gnäll. Så tråkigt. Varför kan inte det här gnället framföras direkt till den ansvarige utan att 50 andra företagare skall behöva ägna tid åt att lyssna?

Tyvärr påverkar omgivningen min sinnesstämning. Därför valde jag för några år sedan att inte släppa några negativa människor över tröskeln. Idag omger jag mig bara med positiva människor – och jag känner hur mycket gladare jag blir.

Till slut orkade jag inte höra mer gnäll. Först reste jag mig upp och sa min mening – men nu går jag…

2 svar på ”Inspirerande föredrag”

  1. Det blev värre, men sedan kom ett inlägg i debatten som fick de gnälliga gubbarna att hålla tyst och skämmas med mössan i hand!

    1. Nu blir jag ju nyfiken…

Kommentarer är stängda.