Sovmorgon

image

Klockan blev mycket innan jag kom i säng igår. Skrivande och fotograferande kan uppsluka mig totalt. Först var det bloggsvaret. Sedan skrev Carina Månsson en kommentar på Facebook som inspirerade mig till att skriva oktober månads krönika till Lev Livet.

Egentligen hade jag planerat att träna på det nya gymmet i Hammenhög i går kväll efter jobbet. Men först var det nödvändigt att jobba en timme extra..sedan behövde jag hasta till Ystad för att några brev skulle med posten. I Hammenhög töms brevlådan redan kl 17. Ytterligare en svårighet med att vara landsbygdsföretagare.

I våras gick vi över till extern server. Det gör det möjligt att själv välja arbetsplats eftersom vi har tillgång till alla handlingar genom datorn. Eftersom jag planerar lunch med en väninna i Ystad innan jag träffar min klient 11.30 bestämde jag mig för att jobba hemifrån i förmiddag. Dessutom sparar det ju miljön.

En av dagens brottmplsförhandlingar ställdes in i går eftersom ett vittne blivit sjuk. Inställda förhandlingar är tyvärr vanligt och kostar samhället stora summor varje år.

Det ljusnar sakta utanför fönstret. Tittar på bilderna från i söndags och kan känna lugnet som då fanns i min kropp. Kan säga att det tyvärr inte bor samma känsla i mig efter en intensiv dag på kontoret… Nu ska joggingskorna på och jag kan unna mig en lång runda när jag sparar en timmes körtid i förmiddag. Bra för mitt välbefinnande och bra för miljön.