Morgontankar

image

Scrollar bloggen för att se vilket intryck den gör. Inser att bilder gör skillnad oavsett hur banala de är. Saknar inlägget från gymmet som inte hade laddats upp i farten.

På onsdag ska jag träffa Svante. Förhoppningsvis ska jag kunna få en del tips om hur man fixar smågrejor som att byta plats på inläggen.

Det var kul med gårdagens två kommentarer!

Det känns som om bloggandet snart ska flyta på av sig själv…lite som på ambassadorsbloggen. Enligt statistiken har sidan haft 1000 unika besökare på mindre än en månad. Det är nästan dubbelt så många som hemsidan har.

Samtidigt ska jag erkänna att jag ägnat tre månader åt att fundera kring bloggen. Ibland blir jag lite trött på mig själv. Varför måste jag göra allt så passionerat? Som om jag aldrig kan göra något så där lite lagom. Ständigt dessa höga mål.

När jag startade företaget skulle det vara ett levebrödsföretag. Inga anställda. Jag vet egentligen inte när målbilden ändrades. Nu är vi fyra jurister och därmed den byrå i Ystads domsaga med flest jurister. Sedan i fredags har min vånda handlat om att anställa fler. Alla har fullt upp att göra och vi tvingas tacka nej till uppdrag. Vi får alltfler förfrågningar från västra Skåne. Vi har strukturen för att enkelt starta nya kontor. Det är lockande.

Och när det gäller bloggen är tävlingsinstinkten väckt. Vilka andra advokatbloggar finns det? Hur många besökare har de?

2 svar på ”Morgontankar”

 1. Eva Andersson skriver:

  Vill bara gratulera dej till all framgång.
  ”Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ut sikte”, var det någon som skrev.
  Jag tror att det är så, även om vägen dit inte alltid bara går som på räls. Det har vi båda fått erfara.
  Jag vet också hur det är, att inte ha ordet ”lagom” i sitt vokabulär. Det är full fart i 190, eller inget alls.
  Just nu befinner jag mig tillfälligt i stadiet ”inget alls”, MEN VI HAR VARIT DUKTIGA!
  Du har startat en advokatbyrå, och jag en restaurang i vår lilla hemby Hammenhög. Det käns trevligt att få ha bidragit med att försöka hålla Hammenhög levande.
  Många vänliga hälsningar från
  Eva på Familjär

  1. Hej Eva!
   Vad kul att du läser min blogg 🙂 – och tack… ja, som du ser kändes det lite tungt igår… men ditt positiva mail får det att kännas bättre. Bara att bita ihop och köra vidare!
   Blir spännande att se utvecklingen för Familjär!
   Stor kram till dig!

Kommentarer är stängda.