The Studio

Jag bara måste ladda upp min favoritbild från dagens fotografering på THE STUDIO i Malmö. Johan och Bengtsson.

Bengtsson är allas favorit. På morgonen går han runt och hälsar. Ovanvåningen har blivit hans revir och den som kommer upp om trappan kan vänta sig en rejäl utskällning om han inte hör hemma på kontoret.

Det är som om han och Johan kan prata med varandra. Bengtsson lägger huvudet på sned och tittar på Johan när han pratar. Med oss andra kommunicerar Bengtsson genom att lägga sig på rygg på golvet – en tydlig uppmaning om att det är dags att du kliar mig lite på magen. Eller så kommer han fram och lägger huvudet i knäet på den som haft en lite jobbig dag.

Allra tydligast kommunicerar Bengtsson när det gäller mat… men det gör väl de flesta hundar.

Caroline fotograferade en tredjedel av sina bilder tillsammans med Bengtsson invirad i HIF halsduk.

Själv är jag särskilt nöjd med att Bengtsson är exakt rätt färgton enligt byråns konceptfärger. (Ärligt talat bestämde jag mig för att anställa Johan direkt jag fick träffa Bengtsson – insåg direkt att den här hunden bara måste jag få ha på mitt kontor. Det har jag inte ångrat en sekund!)Johan och Bengtsson

2 svar på ”The Studio”

  1. Anna Thornberg skriver:

    Axel 2.5år (Johans systerson) sa: där är Johan i Bengtsson med tjejtröja.
    Superfin bild som gör en varm i hjärtat <3

    1. Ja, visst är bilden superfin!!! Det finns två till… En där Bengtsson har HIF halsduk.

      Ni skulle ha sett hur Bengtsson sprang omkring på The Studio. Alla bara älskade honom… precis som vanligt…

Kommentarer är stängda.