Tidskrifter

image

Sommarvärme i oktober! Större delen av dagen har jag tillbringat på terrassen med att läsa alla tidningar jag inte hunnit med. Eftersom jag alltid brukar få så många idéer testar jag en ny idé. (…skulle ju inte dra igång något nytt.) Med penna kommenterar jag artiklarna med mina idéer. Sedan ska jag lägga dem till Sophia … Om det mot förmodan skulle uppstå idé-torka någon gång….

En sak kunde jag dock inte låta bli. Skickade ett mail till www.suitopia.se – de svarade omgående och föreslog att vi skulle höras av på måndag.

Försöker att inte göra allt själv.. så jag har föreslagit att Sophia tar kontakt efter fredag. Fram till dess har hon fullt upp med att förbereda öppet hus på vårt nya Kristianstads kontor. Det händer en hel del.

Nu på med joggingskorna för en härlig runda längs havet.