Kristianstad

Det kommer ett mail; ”Vi håller på att fixa det sista till imorgon. Kommit på att vi saknar tändare/tändstickor, smörkniv och en dörrstopp. Är det något du kan ta med imorgon?”

I morgon har vi öppet hus i Kristianstad. Sophia och Emma har fixat allting! Det är så häftig känsla att jag faktiskt lyckats delegera utan att själv ge mig in och peta i detaljer. Problemet med att delegera är inte att få omgivningen att göra saker utan att själv låta bli att blanda sig i!

Det är flera veckor sedan jag var i Kristianstad. Lennart är en erfaren advokat och Emma är på kontoret i Hammenhög minst tre dagar i veckan. Dessutom har vi kontakt flera gånger om dagen när hon är i Kristianstad.

Per telefon berättar Sophia om två nya ärenden som kommit in i dag. Det ena är riktigt stort!

Det är häftigt det som händer… det känns som om det finns ett behov av våra tjänster och det sätt vi gör det på, vår värdegrund – uppskattas.

Jag känner en upprymdhet av allt som hänt idag (två av sakerna kan jag inte skriva om nu – men jag hoppas kunna berätta mer i mitten av november). Spännande är det!!!

Dottern är här och städar kontoret. Om en timme ska jag lägga upp ett personligt träningsprogram på gymmet i Hammenhög. Tankarna är i vad jag ska säga i morgon. Kan jag på ett kortfattat sätt beskriva vad vi vill skapa. Det är så många delar…

Försöker släppa tankarna för att kunna fokusera på ett ärende där vi skall hjälpa till med att bilda en stiftelse.