Frukostbullar och orkidéer

Nu är det på riktigt!!! Vi har ett kontor i Kristianstad.

1992 började jag som tingsnotarie på Kristianstads tingsrätt. Idag var det som om cirkeln slöts. De advokater jag beundrade när jag satt som protokollförare på rättegångarna kom med blommor och gratulerade. Allra mest gladde jag mig över lyckönskningen från tingsrätten.

När jag tittar på bilderna jag tog inser jag hur länge sedan det var jag fotograferade med kamera. Röda-ögonfunktion – vad är det??? Dottern får nog hjälpa mig att redigera – tills dess får ni ett röda-ögon kort.

Men redigering behövs – tänkte fixa lite med hemsidan i kväll och även göra en press release.

Men innan dess ett möte, ett testamente och inläsning av en inlaga som kom från tingsrätten till måndagens förhandling.

Puh – känns som en sen kväll… Å andra sidan försvinner en stor del av nästa vecka till Stjärnentreprenörsdagen och AdvokatdagarnaAdvokaterna Lennart Malmgren och Annika Andebark med de biträdande juristerna Caroline Davidsson och Emma Åkesson.