Inspirerad från stjärndagen

image

Himlen är så där intensivt blå som den bara är precis innan solen går upp. Fortfarande finns Blondinbellas inspirerande driv och energi kvar i mitt medvetande. Egentligen inte bra för då flödar mina nya idéer.

Fokus på här och nu. Juridiken först! I dag ska jag till stor del arbeta från Ystad. En brottmålsförhandling i tingsrätten och en bouppteckningsförrättning. Däremellan kan jag arbeta hemifrån. Skönt med den nya tekniken.

2 svar på ”Inspirerad från stjärndagen”

  1. Visst är hon inspirerande, Blondinbella! När man lyssnar på henne så förstår man hur fel man hade tänkt om henne innan.

    Ta din bästa dag!

    1. Jag hörde Blondinbella i våras och har följt henne sedan dess. Blir mer och mer imponerad av det jag ser!

      Ha en riktigt bra dag du med!

Kommentarer är stängda.