Räksallad på Operakällaren

image

Wow, efter många intressanta möten med advokater från hela Norden följde jag med några advokater till Operakällaren. Batteriet  i mobilen var dåligt så blixten fungerade inte, men jag kan lova att räksalladen var den bästa jag ätit.

Tänk att sitta där under det dekorerade taket och lyssna på en av Sveriges absolut bästa advokater inom familjerätt. Visst är livet märkligt ibland. Jag bara följde med några trevliga advokater för att jag var nyfiken på att se Operakällaren – och så följde expertadvokaten också med…..

I taxin dit försökte jag förklara att i Hammenhög har vi inte så många uteställen…. Men vi har ju garaget… Och med tanke på att det bor färre än 1000 personer i Hammenhög så tycker jag att det är helt fantastiskt …. Får nog säga att min jämförelse inte gick hem riktigt….