Idag – Sveriges första advokatdagar

Det var verkligen en rolig kväll igår… Och det känns tyvärr i huvudet idag. Borde nog se till att få min morgonpromenad… Och massor av vatten.

Tänker igenom allt som hänt sedan jag satte mig på tåget igår. Blev kontaktad av en tidning för intervju, mail från rekryteringsföretag som ville ha mina uppgifter för de tyckte jag var intressant för styrelseuppdrag (trodde det första mailet var ett skämt så då tackade jag bara vänligt nej). Ett mycket intressant möte kring en hemsida. Mötet tog 40 minuter – alla visioner stämde. Vår tidplan är att komma igång innan jul.

En timme i Anns våning. Taxi till samfundet. Massor av spännande diskussioner med kända och okända advokater. Inser hur mycket jag älskar de här tillfällena att träffa advokater under avslappnade former. Advokatdagarna är verkligen ett bra initiativ.

En reflektion. Jag kunde haft kostym…. De flesta tjejerna hade det. De flesta deltagarna igår var äldre män och tjejerna pratade mest med varandra om man tittade runt i rummen. Varför är det så?