Inser hur mycket jag älskar Hammenhög!!

Bygatan i HammenhögCaroline Alesmark, Alesmark ord & bild, intervjuar mig om hur det är att driva företag i Hammenhög. Under samtalet inser jag hur mycket jag älskar den här byn!

Jag är född här, min farfar och far var födda här. Lantbrukare. 1976, när jag var 6 år, flyttade jag härifrån till Övraby. Redan då bestämde jag mig för att flytta tillbaka så fort jag kunde. En av de första gångerna jag var ute och dansade mötte jag mina barns far. Jag var 16 år och han lantbrukare med gård i Vallby – en grannby till Hammenhög.

Efter att jag var färdig med tingsmeriteringen sökte jag arbete på Österlen som biträdande jurist. När det inte hade anställts någon biträdande jurist på tio år bestämde jag mig för att starta eget. Att byrån skulle ligga i Hammenhög var självklart!

Advokatbyrån Annika Andebark ABHammenhög var en gång ett juridiskt centrum på Österlen – men nu ska jag inte flumma ut i detta… Fokus i ärendena innan jag måste köra in till Tillväxtskolan som idag träffas i Simrishamn.