Torsdag – tillväxtskola, telefon, träff med journalist

skrivbord

Dimman låg tät över Hammenhög när jag gav mig ut på morgonpromenad. Tankarna är som vanligt i dagen. I förmiddag ska jag träffa Caroline Alesmark. Om jag uppfattade det rätt skriver hon för Skånska Dagbladet. Det kan ifrågasättas om vi skall prioritera tid med media när vi har så mycket att göra. För mig är det alltid en ego-boost att få stanna upp och svara på frågor om mitt företag. När allt bara snurrar på inser man inte hur mycket som hänt – men när jag förklarar är det som om det inte är jag som varit delaktig.

I eftermiddag är det Tillväxtskolan – har inte riktigt koll på vad dagens program handlar om. Det är alltid trevligt att träffa andra företagare, men framförallt är Tillväxtskolan ett stöd i företagets fortsatta utveckling. Jag tänker att jag sätter tiden på nöjeskontot – blir några sena kvällar för att jobba ikapp.

I går avslutade jag kvällen med att surfa runt på lite bloggar och jämförde med min egen. Det känns verkligen att bilderna behövs – bara text gör det så tungt. Jag står i kö för en ny iPhone – kan säga aldrig mer htc. En mobil som blir fuktskadad för att man håller den i handen när man springer kan inte kallas telefon!!! Möjligtvis en ömtålig dator som du ev. kan använda att tala i om du sitter i en skyddad kontorsmiljö. Jag har förklarat för flera att jag telefonen aldrig varit i kontakt med vatten – men de hänvisar till att indikationen (röd ruta på bilden) visar att den är fuktskadad.

Ja, ja… just nu känns det som vi har så mycket otur. Då brukar jag ta ett steg tillbaka och tänka ”Vad ska vi lära av detta?” Jag har nu ställt mig den frågan sedan i tisdags kväll och på morgonpromenaden hittade jag ett svar. Det är dags att kontakta Länsförsäkringar och se över försäkringsskyddet. Om man kan se alla motgångar som en väg till utveckling så blir det lite lättare att ta dem!