Helsingborg t o r

Idag har jag varit på klientmöte hos La Perle (jo, ägaren har gett mig ok att skriva om det. Jag skriver aldrig något här utan att ha fått ok från berörd klient först.)

Maria Nila, La Perle, hårschampo, hårspray, hari lotion

La Perle tillverkar hårprodukter såsom hårschampo, spray mm. Men de säljer även all utrustning som en frisör salong behöver och håller utbildningar. Sedan något år tillbaka bedrivs verksamheten ute på Berga i Helsingborg i modernt inredda lokaler. Allt hårschampo och balsam tillverkas i Helsingborg. Jag har alltid varit imponerad av själva tillverkningsprocessen.  

Frisörsalong, Maria Nila
Exempel på inredning för frisörsalonger

1999 kom jag i kontakt med La Perle första gången genom mitt arbete som företagsrådgivare på Sparbanken Syd. Sedan dess har jag följt företaget genom dess utveckling. Det har varit en oerhört spännande och lärorik resa och jag är full av beundran för dess ägare Ann Wikström som är delaktig i alla delar av företaget.

Ann har varit min stora inspiratör när det gäller att utveckla ett eget varumärke. 

När jag kom i kontakt med La Perle brukade jag permanenta håret för att få volym. Mitt hårschampo köpte jag där jag hittade något billigt. Ann förklarade vikten av bra hårprodukter för mig – men ärligt talat skall jag säga att jag inte trodde henne.

Idag har jag helt ändrat uppfattning. Genom La Perles hårschampo fick mitt hår önskad volym utan permanent. Och efter Anns råd inser jag att med rätt produkter kan man skapa vilken frisyr som helst. Idag är jag nog en av MariaNilas mest ivriga förespråkare och jag är alltid en ivirig testare av nya produkter!

curlgrunk, schampo, balsam
Schampo och balsam för lockigt hår. Curlgrunk, power powder och liten hårspray.