Nytt twitterkonto

höstlöv

”Jag Annika Andebark lovar och försäkrar på heder och samvete, att jag skall lära hela iPhonen och intet fly ifrån, avstå ifrån kunskap eller slarva med uppdateringar”

Att ha äntligen ha en iPhone igen är helt underbart. Dock misslyckas jag med en del – fortfarande har jag inte lyckats få mitt wordpresskonto att fungera … så det får bli kamerabilder ännu en tid.

I kväll har jag även lagt upp ett konto på twitter till advokatbyrån – advokatbyrannu är namnet. Ännu vet jag inte riktigt vad vi ska göra här – men jag har en idé om att det ska gå att kontakta oss även den vägen. Kanske skall vi ta bort automatkopplingen och istället dela de inlägg som är aktuella för respektive konto. Vi får se.

Emma är verkligen intresserad av att också starta en blogg. Hon är väldigt intresserad av mode och fastighetsrätt – en ovanlig kombination!

Sonen har bett att få vara ifred när han lanar. Jag blir bara sur när jag inte får sova ordentligt på nätterna (det är ju höstlov nu och de levlar och spelar dygnet runt). Istället stannar jag kvar på kontoret och försöker få överblick. Det är så mycket som händer just nu.

I morgon ett spännande möte med en advokat. Dessutom har jag avsatt tid för att genomgång med Mia. Hon ska få presentera sig själv så småningom.