Morgontrött

20111104-062011.jpg

Vi lämnade Bob Dylan konserten innan det var slut igår. Köerna in till Malmö arena var enorma och jag är glad att jag slapp uppleva köerna ut.

Arenan imponerar när den är fullsatt. Undrar hur många som såg konserten igår?

Enligt mig var förbandet Mark Knopfler bäst. (Ja, jag vet – skärpan i bilden är urusel – har inte lärt mig kameran i mobilen. Jonas påstod att det såg ut som ett vulkanutbrott… Men det är Mark Knopfler.) Lägger även upp ett filmklipp här;Mark Knopfler

Klockan blev över midnatt innan jag kom i säng. Så skönt att det är fredag.

I kväll börjar Österlen Lyser. Vi har bjudit in tingsrättspersonal, advokater, åklagare på öppet hus. Soppa och bröd innan invigningen i Hammenhög.

Det är inte så många som kommer, men jag tror att vi kommer få en trevlig kväll.

Ibland förbannar jag mig själv att jag ständigt drar igång nya projekt. Hmm… Det behövs nog att Sophia håller mig i örat. Ett av mina mantra är fokus, lugn och balans. Inga fler arrangemang innan sommaren. (Å andra sidan är målbilden för sommaren att ordna en utbildning i familjerätt i Hammenhög som samtidigt blir startskottet för servicebolaget och den mentorpool jag drömmer om.)

Jo, ibland förbannar jag alla dessa idéer som ständigt dyker upp. En del av dem är så bra att det vore idioti att inte försöka förverkliga dem.

Klockan är 6.34 och jag vet att jag behöver min morgonpromenad för att prestera på topp.