Första tisdagen i november

20111108-051523.jpg
Omkring fem är jag plötsligt klarvaken. Läser mailen i telefonen. Där är ett från Peter Strate.

Peter driver sidan skiljas.nu och vi träffades när jag var i Stockholm i oktober. Jag håller på att gå igenom de svar han tidigare gett på juridiska frågor. Tiden har inte riktigt räckt till och det har varit en så stor glädje att jobba med egna texter att de kommit före hans. Egentligen skulle jag på COPE utbildning idag, men överväger att stanna hemma och göra klart.

Idag har jag första klientmötet åtta. Därefter är det inbokat genomgång med Caroline innan ett intressant affärsmöte (mer om det när vi vet om det går i lås). I eftermiddag genomgång med Emma.

Vi prioriterar bokade genomgångar med juristerna en gång i veckan där vi följer upp alla ärenden.

I eftermiddag har jag markerat tid i kalendern för att jobba med egna ärenden. Det har inte hunnits med … Det har varit så många brandkårsutryckningar den senaste tiden, så mycket interna möten, så mycket tid kring personalfrågor.

Det är tur att jag reser till Egypten i mitten av december. Sommarsemestern ägnade jag till stor del åt att komma igång med sociala medier. I Egypten ska jag bara vara ledig och sedan följa upp med ledighet över julen. Däremot ska jag jobba i mellandagarna. Eftersom jag vill jobba mer med brottmål i framtiden tror jag att det är bra att finnas tillgänglig när andra vill vara lediga.

Påminner mig om att det är dags att kontrollera hur jag kommer med på listan för häktningsjour.