Back in Hammenhög – inga klientmöten, telefonen avstängd – äntligen fokus på ärenden…

Efter en stressig morgon är jag äntligen tillbaka på kontoret i Hammenhög.

När jag skulle köra i morse hittade jag inte min telefon. I diskussionen med barnen har vi kommit fram till att vi inte behöver någon fast telefon (ingen vill ändå svara i den). I morse hade jag verkligen önskat att vi hade haft en. Istället fick jag gå över till grannen och låna deras telefon för att ringa.

Iphonen hade blivit kvar i akten och nedlagd i portföljen. Helt omöjlig att hitta!!!

Stressen bodde i min kropp på väg till Trelleborg – men jag kom i tid till polisförhöret! Enligt gps-en tar det tre minuter längre tid att köra kustvägen österut än motorvägen. På vägen tillbaka till kontoret njöt jag av havet, av de kvarvarande höstfärgerna, av lugnet.

Advokatbyrån.nu

Nu har jag gått igenom ärenden med Emma och diskuterat hennes tankar kring en egen blogg – så spännande!!!

I kväll blir det långpass på kontoret. Det är helt ok någon kväll i veckan. Förra hösten arbetade jag 7.30-21.30 fyra dagar i veckan… fredagen ofta till två på natten… Ombyggnaden krävde mycket av min tid… Att ta företaget hit har varit en tuff resa…

Min utmaning för 2012 är att komma ner i normal arbetstid – men det är svårt när långa arbetsdagar blivit något naturligt.