Sociala medier – tack för gröttipset @alltingflyter

20111121-074443.jpg

Visst har världen blivit liten. För några dagar sedan la jag ut en bild av min frukost med massor av frukt och grönt. I inlägget skrev jag att jag brukade äta havregrynsgröt.

Jag hade inte ens hunnit avsluta frukosten innan Alltingflyter tipsat om rågflingor istället.

Rågflingor är nu inhandlade – och ja – väldigt mycket godare än fiberhavregrynen jag brukar ha i gröten. (1 dl rågflingor, lite linfrö, 1,75 dl vatten och några hallon. 2 min och 30 sek i micron på hög effekt.)

Sedan några år har jag hallon i micogröten – godare och nyttigare … tror jag.

Nu på kontoret – framför mig har jag en hög med akter som väntar.

Nytt ärende om fel i fastighet. Tack vare att Emma och Caroline fått möjlighet att fokusera på vars ett område (fel i fastighet resp vårdnad/umgänge) har de svaren på alla mina frågor (som jag tidigare fick lägga tid på att hitta). Älskar när vi kan hålla högt tempo!