Julmingel på kontoret

Det var goda samtal på kontoret idag. Efteråt hade jag och Sophia en stund över. Vi var eniga om att årets julmingel hade gett så mycket mer än tidigare års julkonsert och julbord.

Att julpynta och laga mat tillsamans gav en härlig gemenskap. Timmarna vi ägnade åt att diskutera och lyssna av i smågrupper var värdefulla.

Tiden rinner iväg medan intrycken sjunker in.

Inspirerad har jag dragit upp riktlinjerna för de utbildningar jag vill skapa. Introduktionsåret för jurister har vi testat i år (även om det varit mycket förändringar är feed backen från Emma och Caroline att de är mycket nöjda med den juridiska handledningen. Känner mig nöjd över att min vision fungerade irl.)

Nu är det strukturer för administratörer, praktikanter och ett alldeles eget ledarskapsprogram. När jag satt och skissade insåg jag att jag hade allt material i huset. Alla program jag själv gått ger inspiration.  Så nyfiken på framtiden – men nu är det hög tid att komma i säng!

(Fler bilder finns på Advokatbyråns gillasida på FB)