Julkalender

Nej, vi hade inte så här fin frost i Hammenhög idag… detta är en bild från 2008. Men visst längtar vi lite…

På Internet vimlar det av julkalendrar i december. Eftersom jag åker till Egypten en vecka innan jul finns det inte en chans att jag ens skall uppdatera sidan dagligen i december. (Men vem har egentligen tid att läsa bloggar mitt i julstöket?

För att ändå finnas här lite grann har jag nu lagt upp och tidsinställt citat ur boken Munken som sålde sin Ferrari (som jag tidigare skrivit om). De kommer varje ojämn dag fram till jul.

Tanken är att de även skall kunna vara ”kurslitteratur” i ledarskapsprogrammet som jag vill starta 2013. (Jo, jag vet jag ska inte prata så mycket om mina visioner… samtidigt… när du läst alla citaten ur boken förstår du att det är en vana jag arbetat in efter att ha läst boken.)

Nej, nu är klockan återigen alldeles för mycket för att jag ska orka med ett tidigt uppstigande…

Sov gott!