Rocky Road-fudge

1 burk sötad kondenserad mjölk (397g)
200 g mörk choklad
200 g mjölkchoklad
25 g mjukt smör
2 tsk vaniljsocker
2,5 dl jordnötter (saltade och rostade)
2,5 dl minimarshmallows
10 st Dumlekolor
neutral olja till formen

Olja in en mindre långpanna (20×30 cm). Dela varje Dumlekolorna i tre delar, ställ åt sidan. Värm den kondenserade mjölken i ett vattenbad (gärna i en rejäl rostfri bunke). Finhacka chokladen. Tillsätt chokladen och smöret i den varma kondenserade mjölken och rör försiktigt tills allt smält samman. Låt svalna något och tillsätt därefter vaniljsocker. Blanda ner jordnötter, Dumlekolor och vänd sist ner marshmallows (vänd endast ihop, rör man för länge smälter marshmallowsen). Bred ut smeten i formen och ställ i kyl i ca 3-4 timmar. Skär fudgen i rutor. Förvara fudgen i kylen.