Väntan…

20111206-082643.jpg

Sitter på Nova kliniken i väntan på vaccination. Under tiden kollar jag mail och FB.

Tänk så annorlunda livet är med smartphone. I mailboxen ligger ett mail från någon som sett mig på Facebook i Italien. Här när jag väntar finns det tid att besvara. Vilket jag aldrig skulle gjort annars. Funderar på hur den nya tekniken kommer att förändra vårt sätt att leva.

Genom FB följer jag vad som händer i världen – snö i Stockholm, glöggmingel i ett soligt USA. Det är på ett annat sätt än se på nyheter och läsa tidningar. Här kan jag ställa mina frågor och få svar från dem som är mitt i verkligheten.

Hur kommer det att påverka vår verksamhet? Själv har jag blivit otåligare – vill ha svar direkt – inte om två dagar. Kan advokater svara upp till den nya tidens krav?

Klockan är 8.35 och jag får veta att vaccinationssköterskan är trippelbokad så att det saknar betydelse att jag inte var här prick åtta…

Funderar på det där med respekt för varandras tid …