ANDAS!!!!

Vilket tempo! Började dagen med att tänka igenom vårt måndagsmöte. Känns som om det håller på att bli ett riktigt bra forum!

Sedan rakt in i högarna på skrivbordet. Telefon med tillväxtverket angående Småföretagardagarna i Örebro där jag troligtvis ska medverka i seminariet fredagen den 2 februari. Bokning av hotell och tåg. (Lyckades inte på Internet så jag fick ringa SJ och vänta i 15 minuter.) Bokning av tolk till förhör med en häktad. (Läste in mig på rättsreglerna och praxis. Är upprörd  – men mer om detta i framtiden när det inte längre kan knytas till ett aktuellt ärende…)

Genomgång med Caroline av alla ärenden. Samtal med Johan. Klientmöte irl. Telefongenomgång med häktad via tolk. Utredning av hur vi ska ta upp tolkersättningen i kostnadsräkningen… Massa e-post i ärenden… Telefonsamtal med revisor och bankman – stön… Längtar faktiskt efter att få berätta om hur jobbigt det är att vara företagare – tänk att jag verkligen får möjligheten att säga mitt hjärtas mening på Småföretagardagarna. (Som det är nu försöker jag att vara lugn och sansad här på bloggen i alla fall… försöker verkligen att undvika skriva saker i affekt.)

Djupdykning i högarna – men nu har jag en massa halvavslutade saker… Samtal som skall ringas… brev som måste ut. Det lär bli en sen kväll.

Varför känns det alltid lika stressigt dagarna innan semestern?