God Jul och Gott Nytt År!

I år har jag inte skrivit ett enda julkort! Visst, det är jättetrevligt att få julkort – och det kan tyckas tramsigt att strunta i julkorten av miljöskäl. Men faktiskt – jag försöker tänka miljö in i varje detalj. (Ja, jag vet… åka till Egypten är inte något bra miljöbeslut – men det är kortare väg till Egypten än till Thailand! Och med det tempo jag håller behöver jag ladda ljus för att orka.)

Inför det nya året brukar jag reflektera över vad som hänt under det gångna året. Och det är mycket!!! (Istället för att räkna upp allt lägger jag en länk till ett tidigare inlägg här på bloggen.)

Under året har vi blivit många i advokatbyrån – och ännu fler börjar i samband med årsskiftet! Fram till den 23 december är verksamheten i full gång. Mellan jul och nyår är endast jag på kontoret och växeln är stängd. Förhoppningsvis skall jag få tid till övergripande frågor som att planera verksamheten för 2012.

Den 9 januari 2012 är verksamheten i full gång igen!

Då är vi följande personal på plats (mer om oss hittar du på http://advokatbyran.nu/om-oss/medarbetare/);

Advokaterna Annika Andebark och Johan Fredriksson

Biträdande juristerna Emma Åkesson, Caroline Davidsson och Anna Björk Nilsson

Administrativ chef: Sophia Hansson

Administratörer: Josefin Danielsson, Maria Silverberg och Mia Martinsson. Linda Danielsson kommer tillbaka efter mammaledighet den 25 januari

Som konsulter hittar du Anja Persson (företagsutveckling) och Carina Jeppsson (boutredningar)

På kontoret i Kristianstad har vi kontorsgemenskap med advokat Lennart Malmgren.

Vi ser fram emot ett spännande 2012 där vi genom våra internetbaserade tjänster skall öka vår geografiska marknad. Och förhoppningsvis ska jag ha hunnit bygga upp de nya utbildningarna så att de kommer igång i januari. Vi planerar även att öppna ett kontor i Malmö domsaga. Mer om detta när alla bitarna är på plats.

När jag sitter här och försöker sammanfatta året som varit fylls jag av tacksamhet – för mina fantastiska medarbetare, för alla klienter som söker oss, för all personal på domstolar och myndigheter, för alla samarbetspartners. Tänk att vi tillsammans har skapat en byrå som från början bara var en dröm… För hur det än är- utan klienter och goda kontakter med omvärlden vore en byrå i Hammenhög inte möjlig! Tack alla för att ni finns!

På torsdag försvinner jag till Egypten en vecka (men från i morgon kommer jag att vara svår att nå pga att jag måste bli klar i mina ärenden, ska på utbildning och på huvudförhandling i brottmål). Därför passar jag på att redan nu önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!!