Pepparkaksbiscotti med vit choklad och tranbär

2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 msk mald kanel
1/2 msk mald ingefära
1/2 tsk mald kryddnejlika
200 g grovt
hackad vit choklad
1 dl torkade tranbär
2 st ägg
1 2/3 dl socker

Vispa ägg och socker vitt och luftigt. Tillsätt övriga ingredienser och
arbeta ihop till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa limpor.
Lägg dem på en bakplåt täckt med bakplåtspapper. Platta ut dem lite lätt med
fingrarna. Grädda i 175 grader i cirka 25 minuter. Ta ut dem och låt svalna i
cirka 10 minuter på plåten. Skär dem sedan på snedden i ca 2 cm breda bitar.
Lägg tillbaka dem på plåten med ena snittsidan nedåt och låt torka i ugnen i
cirka 20 minuter till. Låt svalna helt på galler.